Ginger – Citrus

Совршен гасач на жед со фина рамнотежа на возбудливи зачини, стимулирачка киселост и овошна благост. Природните цитрусни овошја се комбинираат со вистински ѓумбиров корен. Освежувачки егзотичен, неверојатно пријатен и толку тренди! Pago Ѓумбир – Лимон содржи „вистински“ ѓумбир од целиот корен што ја подобрува и и дава посебен карактер на цитрусната, освежувачка и хармонична комбинација […]

Nectar Orange

Направен од концентриран сок од портокал. Со додаден витамин Ц. Содржина на овошје: мин. 60%. > Nutrition Information (per 100ml) / Хранлива вредност Energy Protein Carbohydrate of which sugar 187.3 kcal kJ/44.7 0.18 g 9.4 g 9.3 g Fat of which saturates Fibre Sodium 0.2 g 0.04 g 0.3 g 0.001 g Vitamin C mg […]

Raspberry-Lemon Drink

Паго Малина Лимон е новиот вкус во палетата на Паго, летна овошна комбинација која ги спојува природната сласт и освежувачката нота. Идеален освежувачки овошен вкус кој се конзумира со лед или добро разладен. > Nutrition Information (per 100ml) / Хранлива вредност Energy Protein Carbohydrate Gluicides of which sugar 237 kJ/56.2 kcal 0.2 g 11.8 g […]

Blueberry

Нектар од Боровинка Создадено од концентриран сок од Боровинка Содржи мин. 50% овошје. > Nutrition Information (per 100ml) / Хранлива вредност Energy Protein Carbohydrate of which sugar 237.7 kJ/56.8 kcal 0.18 g 13.4 g 12.6 g Fat of which saturates Fibre Sodium < 0.1 g 0 g 0.8 g 2.3 mg *= 15% процент од […]

Tomato

Сок од Домати солен 100% сок од зеленчук произведен од свежи домати, благо солени. > Nutrition Information (per 100ml) / Хранлива вредност Energy Protein Carbohydrate of which sugar 71.7 kJ/17.1 kcal 0.87 g 3.0 g 3.0 g Fat of which saturates Fiber Sodium <0.1g <0.1 g 1.2 g 223.1 mg *= 15% процент од препорачаната […]

Cloudy Cherry

Кашест нектар од вишна – Содржи мин. 34% овошје. > Nutrition Information (per 100ml) / Хранлива вредност Energy Protein Carbohydrate of which sugar 234 kJ/55.0 kcal 0.2 g 12.8 g 12.8 Fat of which saturates Fibre Sodium < 0.06 g 0.01 g 0.3 g 0.0006 g *= 15% процент од препорачаната дневна доза (RDA)

Strawberry

Сок од Јагода Создаден од пулпа од јагода и концентриран сок од Јагода. Содржи мин. 40% овошје. > Nutrition Information (per 100ml) / Хранлива вредност Energy Protein Carbohydrate of which sugar 228 kJ/53.7 kcal 0.3 g 12.5 g 12.4 g Fat of which saturates Fibres Sodium 0.12 g 0.01 g 0.51 g 0.0006 g *= […]

Cranberry

Брусница коктел Создаден од концентриран сок од брусница, аронија и лимонов сок, збогатен со Витамин Ц. Содржи мин. 30% овошје. > Nutrition Information (per 100ml) / Хранлива вредност Energy Protein Carbohydrate of which sugar 262kJ/61,7 kcal < 0.1 g 14,7 g 14.7 g Fat of which saturates Fibre Sodium <0.2g < 0.1 g < 0.1 […]

Apple

Сок од јаболко направен од концентриран сок од јаболко 100 % . Без додаден шеќер. Содржи природно создаден шеќер. > Nutrition Information (per 100ml) / Хранлива вредност Energy Protein Carbohydrate of which sugar 196 kJ/46.8 kcal 0.1 g 11.0 g 10.5 g Fat of which saturates Fibre Sodium < 0.1 g 0.02 g 0.2 g […]

Blackcurrant Tea

Нектар од Рибизла Создадено од сок од Црна Рибизла Содржи мин. 30% овошје. > Nutrition Information (per 100ml) / Хранлива вредност Energy Protein Carbohydrate of which sugar 238.3 kJ/ 56.9 kcal 0.15 g 13.2 g 12.9 g Fat Fibre Sodium Vitamin C < 0.1 g 0.095 g 0.003 g 9 mg     15 % […]