OUZO MAGIA

Узото Магија е главен производ на дестилеријата Спанос Брос, лоцирана во Серес, северна Грција. Брендот Магија е основан во 1908.година, и претставува оригинален Медитерански алкохолен пијалок, препознатлив по исклучителниот вкус на анасон и префинетата арома. Специјалната формула по која се произведува узото Магија веќе три генерации е во сопственост на семејството Спанос, заради што и […]


Постирано во .