RIO CLUB

Рио Kлуб е текила дестилирана од агаве увезено од Мексико. Совршена за подготовка на најдобрите коктели и мешани пијалоци, или едноставно совршена за конзумирање чиста.


Постирано во .

TRES SOMBREROS SILVER

Автентична текила дестилирана од најчистото сино агаве, увезена од регионот Халиско во Мексико. Доаѓа во две варијанти Tres Sombreros Silver, мазна и освежувачка со кристална боја, и Tres Sombreros Gold, со златна боја добиена од отстојување во дабови буриња. Идеална за подготвување на маргарити.


Постирано во .

TRES SOMBREROS GOLD

Автентична текила дестилирана од најчистото сино агаве, увезена од регионот Халиско во Мексико. Доаѓа во две варијанти Tres Sombreros Silver, мазна и освежувачка со кристална боја, и Tres Sombreros Gold, со златна боја добиена од отстојување во дабови буриња. Идеална за подготвување на маргарити.


Постирано во .