BADEL DOMAĆI

Абецедата на најдобрите колачи започнува со Бадел-овиот Домашен. Бадел-овата дама со буре стана традиционален симбол на најпопуларниот ароматичен пијалок кој се користи како додаток за изворни и оригинални слатки и како омилен додаток за чај. Бадел-овиот Домашен се произведува според посебна рецептура од најквалитетен алкохол со додаток на специјални есенции од рум. Благодарејќи на таа […]


Постирано во .

KEY RUM

Оригинален бел рум. Основата на Key Rum Caribbean White е дестилат од шеќерна трска кој доаѓа директно од лулката на изворните румови – Јамајка, Барбадос и Гијана. Дестилатот созрева во специјални дабови буриња најмалку една година. Идеален за коктели и миксани напитоци.


Постирано во .