ROMER

Römer Krönung semi-dry пенливото вино е вистинска класика на Herres Group. Во своето 30-годишно постоење тоа е етаблирано пенливо вино на интернационално ниво. Се произведува од избор на најдобрите вина од секоја поединечна годишна берба. Уживајте во разладениот шампањ како аперитив, или во комбинација со лесни и деликатни јадења.


Постирано во .