BADEL PRIMA BRAND BLACK

Black е врвен производ со кој ставаме дополнителен акцент на премиумизацијата на нашиот асортиман. Уметноста на дестилирањето и оригиналниот рецепт се соединија во овој единствен производ. Одбраните вински дестилати се одлежани и до 15 години во буриња од славонски даб. Полноста на вкусот ќе го доживеете со нежните ноти на дрво, ванила, печени бадеми, зелени […]


Постирано во .

BADEL PRIMA BRAND

Бадел 1862 успешно ја продолжува традицијата на своите предходници Покорни, Патриja и Аркo, чие знаење доведува до настанокот на овој производ пред повеќе од 150 години! Badel Prima Brand е најпознатиот пијалок на Бадел 1862. Badel Prima Brand е производ кој се добива со спој на високо квалитетен вински дестилат и одбран алкохол со врвен […]


Постирано во .

STOCK 84

Произведен во Трст, Италија, од култивирано италијанско грозје, Шток 84 брендито негува традиција од 1884 година. Неговиот непогрешлив карактер е резултат на хармонијата на арома, вкус и златна боја, развиени за време на долгото созревање во дабови бочви, местото каде што го добива својот единствен мек вкус. Вкусот на пријатна рамномерност е негов белег веќе […]


Постирано во .

STOCK XO

Stock – најголемата италијанска компанија за бренди основана во 1884.година, го претставува новото, исклучително бренди. Stock 84 е италијански бренд со највисока продажба во многу земји низ светот, и лојалните потрошувачи бараа нешто екстра за специјалните моменти во животот. Тоа може да биде специјалниот празник, кога го славите својот нов успех, или кога, едноставно, се […]


Постирано во .