Пријави се за Badel Masterclass 2023!

Почитувани бармени, На 3 мај во Ragusa360 – Rooftop ќе се одржи еден од најголемите настани во коктел историјата кај нас – Badel Masterclass! Повеќе еминентни познавачи од алкохолната индустрија од Хрватска и Македонија најпрво ќе одржат семинар за Badel алкохолните пијалоци и миксологијата, а потоа вечерта се стартува големиот регионален натпревар! Вашиот signature коктел […]