Баделова средба 2022

По двогодишна (оправдана) пауза поради пандемијата се одржа традиционалната Баделова средба. Средбата се одржа на 9 јуни во Етно гостилницата Воденица 3 во близина на Крива Паланка. Во опуштена атмосфера и во прекрасно време (наспроти прогнозата!) се видовме со нашите најважни партнери и соработници и уживавме во програмата која ја водеше маестралниот македонски актер Сашко […]