Badel Masterclass, втора сезона!

Втората сезона на Badel Masterclass едукацијата наскоро ќе започне, а пријавите се отворени до 5 април 2021 за сите заинтересирани, без разлика дали се вработени во угостителството.
Врвните предавачи подготвија многу интересни содржини за професионалци, фанови, хедонист и сите останати кои сакаат да научат нешто ново.
Главните обласни на онлајн предавањата се:
– Вино
– Коктели
– Кулинарство
– Жестоки алкохолни пијалоци и останато (кафе, пиво…)
– Психологија на потрошувачи.
Повеќе детали можете да најдете на www.badelmasterclass.hr и таму можете да се пријавите!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

*