Badel Masterclass, втора сезона!

Втората сезона на Badel Masterclass едукацијата наскоро ќе започне, а пријавите се отворени до 5 април 2021 за сите заинтересирани, без разлика дали се вработени во угостителството. Врвните предавачи подготвија многу интересни содржини за професионалци, фанови, хедонист и сите останати кои сакаат да научат нешто ново. Главните обласни на онлајн предавањата се: – Вино – […]