Прв дел од Stock 84 ретро издание

Маркетингот секогаш играл битна улога во пласирањето на производот на пазарот. Секогаш е интересно да се види како во минатото биле изгледала реклама, постер, флаер и секој друг промотивен материјал. Во нашата Stock 84 архива има едно цело богатство од ретро материјали. Со оглед на тоа дека Stock 84 се произведува уште од 1884, може […]