Antique Pelinkovac повторно награден!

    На почетокот на годината, добри вести доаѓаат од Брисел за Antique Pelinkovac. Во голема конкуренција на светски брендови, Antique Pelinkovac ја освои наградата Superior Taste Award, доделена од стручното жири на International Taste Institute кое брои повеќе од 200 членови, на што секако сме многу горди. Antique е опишан како исклучителен производ, со […]