Vigor Barmen Cup Ретро

Како што веројатно знаете, поради ситуацијата со пандемијата, Vigor Barmen Cup оваа година прави пауза. Поради тоа, правиме мала ретроспектива на најдобрите моменти од досегашните бармен купови, 10-тина на број. Се надеваме дека нашите бармени наредниот период ќе го поминат во усовршување на нивните рецепти. 🙂

Целата галерија ќе биде ажурирана на фејсбук страницата на Vigor Vodka.

 

 

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

*