Добитници на Аналитика 500 признание по втор пат!

Нашата компанија Баско Трејд 2014 ДОО е добитник на сертификат за бизнис лидер.

Компанијата се наоѓа на листата на ТОП 500 најголеми компании во приватна сопственост во земјава за постигнати финансиски резултати (вкупни приходи) во 2019-та година според Аналитика.мк. Оваа година се наоѓаме и на листата на ТОП 500 најуспешни компании во приватна сопственост според вкупната добивка.

Им благодариме на Аналитика за ова убаво признание.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

*