Добитник на Аналитика500 најголеми компании во Македонија

Нашата компанија Баско Трејд 2014 ДОО е добитник на сертификат за бизнис лидер.

Компајината се наоѓа на листата на ТОП 500 компании во приватна сопственост во земјава за постигнати финансиски резултати (вкупни приходи) во 2018-та година според Аналитика.мк.

Им благодариме на Аналитика за ова убаво признание.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

*