Vigor Vodka Original сега уште подобра и со нов дизајн

Vigor Vodka Original е носечката водка од брендот Vigor.

Таа е чиста водка, а заедно со останатите коктел Vigor водки, ја создаваат јачината и разновидноста на овој бренд.

Новиот дизајн на шишињата, во комбинација со подобрена технологија на производство и исклучителни органолептички својства, ја прави Vigor водката најдобриот избор во однос на вредност за пари.

Современите технологии за производство на водка обезбедуваат најквалитетна хрватска водка, мека и нежна по вкус и совршена за коктели и едноставни мешани пијалоци. Новата Vigor водка доаѓа во 3 ароми и тоа; Vigor Original, Vigor Citrus и Vigor Wild Berry.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

*