Vigor Vodka Original сега уште подобра и со нов дизајн

Vigor Vodka Original е носечката водка од брендот Vigor. Таа е чиста водка, а заедно со останатите коктел Vigor водки, ја создаваат јачината и разновидноста на овој бренд. Новиот дизајн на шишињата, во комбинација со подобрена технологија на производство и исклучителни органолептички својства, ја прави Vigor водката најдобриот избор во однос на вредност за пари. […]