Sax Gin во ново пакување, со нови и подобрени вкусови

Сакс е најпродаваниот хрватски бренд на џин. Се произведува со спој на квалитетен алкохол, дестилат од плодови на смрека (Juniperus communis) и други ароматизирани билки.

Сакс Џин го карактеризираат беспрекорната бистрина и безбојност како и посебниот вкус на ароматизирани билки и смрека.

Овој пат Sax Gin доаѓа во ново пакување и уште подобар вкус.

Покрај Sax Gin Original, новите вкусови му даваат на овој производ дополнителна димензија. Лесниот и свеж Sax Gin Citrus или Sax Gin Pink со вкусна арома на дива јагода сигурно ќе го надополнат вашете попладне и вечерни излегувања со пријателите.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

*