3 коктели со Badel Prima Brand

Можеби дождот малку ни ги промени плановите за неделава, но не дозволуваме да ни го промени одличното расположение. Бидејќи веќе сме во летно расположение направивме неколку рецепти со Badel Prima Brand кои се одлични за конзумирање во секое време, без разлика на временските услови 🙂

Ice Ice Baby

Состојки:

 • 3 cl Badel Prima Brand
 • 10 cl Кола пијалок
 • 1 cl сок од лимон
 • зелен лимон
 • мраз

Во чаша полна со мраз додадете ги состојките и промешајте добро. Декорирајте со парче зелен лимон.

Prima Apple Pie

Состојки:

 • 3 cl Badel Prima Brand
 • 1o cl сок од јаболка
 • лед
 • стапчиња цимет

Во чаша ставете неколку коцки мраз и додадете ги состојките. На крај ставете едно стапче цимет и промешајте.

Prima Brand Forest Fruit

Состојки:

 • 3 cl Badel Prima Brand
 • 10 cl сок од шумско овошје
 • мраз

Во чаша полна со мраз додадете ги состојките и добро промешајте.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

*