Карневалски викенд со Бадел 1862

Има ли поубав начин да се пречека месецот на пролетта од присуство на големиот карневал во Струмица? 🎭

Бадел 1862 оваа година го поддржува и ќе присуствува со голем број на забави на Струмичкиот карневал. Карневалот започнува во петок (08.03) и трае три дена, до недела (10.03).

Следете нѐ на Facebook за да бидете во тек со сите настани.

Се гледаме во Струмица! 🙂

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

*