[Видео] Како помина Vigor Barmen Cup 2018

Дополнителна причина зошто толку го сакаме Vigor Barmen Cup Macedonia е што вечерните забави секогаш носат многу забава и одлична атмосфера. Оваа година Mario Majcen, член на жирито, повторно не импресионираше со неговите Flair вештини. Погледнете како Vigor Barmen Cup 2018 👇🔥

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

*