Svarog ве носи на одмор во Неи Пори!

Svarog и ова лето ви пружа незаборавна авантура, ве носиме во Неи Пори!

Под планината Олимп, која според митологијата била домот на боговите, се протега регионот – Пиериа. Широките плажи кои се простираат во должина повеќе од 70 километри, се вистински пример за чиста природна убавина. Златниот песок и рамниот предел ве водат до синото море, а наоколу ве опкружуваат листопадни и борови шуми. Неи Пори е познат по својата огромна долга песочна плажа.

Како да го заокружите ова лето со патување во Неи Пори?

 1. Станете фан на Facebook страната на Svarog Македонија.
 2. Посетете некој од Svarog настаните кои ќе ги најавиме на страницата.
 3. Направете фотографија од вас и вашето друштво со Svarog шише и/или чаша + некој дополнителен Svarog елемент (Svarog банери, ѕвезди, хостеси итн.)
 4. Фотографијата објавете ја јавно (public) заедно со хаштагот #catchthespark
 5. На корисникот кој ја има фотографијата со најмногу лајкови ќе доделиме летување во Неи Пори за двајца!

Следете нè на Facebook каде ќе објавуваме информации за Svarog настаните. Не пропуштајте 😉

Важно:

 • Освен горните критериуми, учесниците во наградниот натпревар МОРА да имаат над 18 години и валиден пасош.
 • Во случај на еднаков број на допаѓања, предвид ќе се земат бројот на споделувања и на коментари. Во случај победникот да е оневозможен да патува, наградата се доделува на следната фотографија со најмногу допаѓања.
 • Фотографиите со навредлива и експлицитна содржина нема да бидат земени предвид.
 • Ве охрабруваме да објавувате по една фотографија – на овој начин би ја максимализирале својата шанса за повеќе допаѓања.
 • Следете нè внимателно и бидете подготвени за незаборавни забави заедно со Svarog.
 • Победниците на натпреварот ќе бидат објавени на Facebook страницата на Svarog.
 • Ви посакуваме среќа!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

*