Впечатоци од Баделовата средба 2018

Годинава, како и секоја година традиционално се одржа Баделовата средба – 22-ра по ред.

Средбата се одржа на 14 јуни во новоотворениот ресторан на винаријата „Чифлик“ во близина на Битола.

Бевме почестени со присуството на Домагој Јеленц – член на управниот одбор на Badel 1862 Загреб, Весна Гргона, менаџер во Stock Хрватска, како и Звјездана Боровац од амбасадата на Република Хрватска во Македонија. Особено бевме почестени од присуството на Организацијата на жени на Битола.

Во продолжение само неколку фотографии од средбата… … а наскоро сите фотографии ќе може да се најдат на нашата официјална Фејсбук страница.

 

 

 

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

*