Vigor Barmen Cup – Blue Lagoon рецепт

Во деновите кога мечтаете за плажа, коктели и море ви носиме коктел кој е совршен спој од овие елементи. Blue Lagoon е создаден за освежување во овие топли, летни денови.

Следете го рецептот и уживајте.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

*