Vigor Barmen Cup – Sex on the Beach рецепт

Овој коктел е познат поради својот вкус, но и според своето име. Годината на неговото создавање е 1987, а потекнува од Флорида. Неговиот креатор, името му го дал инстиктивно, прашувајќи се зошто луѓето доаѓаат во Флорида за време на пролетната пауза: за да имаат секс на плажа.

За максимално уживање во овој пијалок со откачено име, следете го овој рецепт.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

*