(Македонски) Vigor Barmen Cup 2017

Особено сме среќни и задоволни што и официјално може да го најавиме и да ве поканиме на деветтиот VIGOR BARMEN CUP ’17, најголемиот натпревар во подготвување коктели во Македонија! Оваа година, купот ќе се одржи во уникатниот кафе бар Министерство во Куманово на 4 октомври 2017!

Најдобрите и најумешни бармени и коктел-мајстори во Македонија оваа година ќе се натпреваруваат во категоријата long drink. Победниците ќе добијат вредни парични награди. Доколку сметате дека може да се качите на македонскиот коктел – трон, ве охрабруваме да се пријавите на ОВОЈ ЛИНК (прочитајте ги правилата). Се гледаме во Куманово!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

*