(Македонски) Впечатоци од Баделовата средба 2017

 

Прекрасната Трница и хотелот – ресторанот Кораб беа домаќини на јубилејната традиционална Баделова средба, која се одржа на 8 јуни. Бевме почестени со присуството на Ненси Пејиќ – бренд портфолио и развоен директор на Бадел 1862 Загреб и Барбара Жупаниќ, регионален директор за продажба.

Ова е само дел од атмосферата на средбата… … а сите фотографии може да се најдат на нашата официјална Фејсбук страница.

 

 

 

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

*