Најлуди имиња на коктели

Коктелите не само што може да ги добиете во милион комбинации, форми и бои, нив може да ги добиете и со најлуди и најкреативни имиња.

Избравме неколку имиња кои ги сметаме за најинтересни, проверете кои од нив може да направите со пијалоците на Бадел 🙂

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

*