25 години Бадел 1862 Скопје

MAE_4921

Прекрасниот Свети Наум и ресторанот Острово беа домаќини на јубилејната традиционална Баделова средба, која се одржа на 9 јуни. Бевме почестени со присуството на Иво Маркотиќ – генерален директор на Badel 1862 Zagreb, Сандро Кармелиќ – директор на продажба, Кристина Боцан Гојун – директор на маркетинг, Дарио Човиќ – директор на Stock 84 – Хрватска и директор за регионов, Весна Гргона – менаџер за логистика на Stock 84 и амбасадорката за Хрватска во Македонија – Данијела Баришиќ.

Ова е само дел од атмосферата на средбата… … а сите фотографии може да се најдат на нашата официјална Фејсбук страница.

MAE_3971

MAE_4383

MAE_4475

MAE_4522

MAE_4908

MAE_4942

MAE_5041

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

*