Тренирајте со ЖКК Бадел 1862!

trenirajte

Најтрофејниот македонскиот клуб ЖКК Бадел 1862 во историјата на македонската женска кошарка започнува со своја кошаркарска школа.

Тренинзите ќе се оддржуваат во салата на основното училиште „Димитар Миладинов“ во Скопје, секој вторник и четврток во 19:15.

Заинтересираните може да се пријават на 077/530831 и 070/270849.

Со ова, Бадел 1862 само ја продолжува својата посветеност на унапредување на женската кошарка во Македонија.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

*