Дружба со Badel Pelinkovac Orange и Stock Crema

Минатиот четврток бевме на прославата на полуроденденот (6 месеци) на прекрасниот Juice Bar во Скопје. Badel Pelinkovac Orange и Stock Crema 84 беа со присутните, а за атмосферата најмногу сведочат фотографиите. 🙂

IMG_8517

IMG_8523

IMG_8543

IMG_8596

Целата галерија може да ја погледнете овде.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

*