Традиционална Баделова средба 2015

1617725_1107518302610979_346187340424486572_o

Прекрасната Струга и култниот Хотел Дрим беа домаќини да овогодинашната традиционална Баделова средба, која се одржа на 11 јуни. Ова е само дел од атмосферата на средбата… … а сите фотографии може да се најдат на нашата официјална Фејсбук страница.

11406211_1107518122610997_8418323750595147364_o

11430096_1107517722611037_2095901771471099882_o

11393765_1107515335944609_3318929781124387690_o

11063738_1107511805944962_2744356036119299196_o

11202911_1107511192611690_4860984248576935538_o

10320945_1107509645945178_588974203584314903_o

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

*