Четири нови пролетни вкусови

Како што можеби знаете, воведовме нови четири прекрасни вкусови кои ќе ви ја разубават пролетта! Višnjevac, новитетот на Badel 1862 во сегментот со ракии и ликери кој ги обединува најдобрите хрватски производи, произведен е од чист концентриран сок на автохтоната вишна Мараска. Со опојна рубин црвена боја, богата арома и раскошен мирис, Višnjevac гарантира прекрасен […]