„Вечера за глупаци“ – премиера на Народниот театар од Охрид

Поканети сте на… „Вечера за глупаци“! Без гајле, не сте глупави, тоа е само името на новата суперинтересна претстава на режисерката Ирена Стеријовска, која ќе ја има својата премиера на 7 и 8 април во Народниот театар – Охрид. Претставата е со авторски потпис на познатиот француски сценарист и режисер Францис Вебер. Се работи за […]