Традиционална Баделова средба 2014

10492457_862297750466370_372496130396383917_n

Традиционалната Баделова средба оваа година се одржа на 12 јуни, во прекрасниот хотел Бел Камен, во близина на Радовиш. Оставаме сликите да говорат за тоа како си поминавме. 🙂

Целата галерија може да ја видите на нашата Фејсбук страница.

10513356_862297593799719_2835038312017841593_n

10352040_862298737132938_6654324312597308214_n

10501969_862296897133122_4104150640249530609_n

10426582_862296857133126_8063179446395616300_n

10437770_862296810466464_8172085477609649166_n

10390542_862297677133044_6107475589231588323_n

10505488_862297980466347_3010997363784167637_n

 

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

*