(Македонски) Нов Pelinkovac Orange предизвик

Извонредно се забавувавме претходните два Pelinkovac Orange предизвици! Оваа недела решивме да ја предизвикаме вашата креативност и да понудиме малку поинаков предизвик. Целта на предизвикот е на Фејсбук фан страницата на Badel Pelinkovac да ја споделите вашата најголема Pelinkovac Orange желба со пополнување на празните полиња во реченицава:

Pelinkovac Orange сакам да пијам со _____ (пријател или позната личност) во ____ (локација по желба) бидејќи_______( креативна причина).

Жири ќе ги одбере трите најкреативни Pelinkovac Orange желби и ќе ги награди.
Да ве потсетиме на кратко на правилата и наградите.

Правилата за учество се едноставни:

  1. Може да учествуваат сите фанови кои имаат над 18 години
  2. При учество секој фан има право само на една Pelinkovac Orange желба. Доколку еден фан наведе повеќе Pelinkovac Orange желби, за валидна ќе се смета само првата.

Наградите се:

  • Прва награда: Badel Pelinkovac Orange + две Badel Pelinkovac чаши
  • Втора награда: Badel Pelinkovac капче и маица + 2 x мини Badel Pelinkovac
  • Трета награда: Badel Pelinkovac карти за бељот + мини Badel Pelinkovac

Звучат примамливо, нели? Затоа подгответе се и ослободете ја вашата креативност!

Среќно!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

*