(Македонски) Пролетни Badel Pelinkovac Orange предизвици!

Имаме одлични вести за сите љубители на предизвици! Badel Pelinkovac Orange подготви супер пролетни изненадувања за вас.

Почнувајќи од денес, 31.03.2014, во текот на следните неколку недели ве предизвикуваме пролетта да ја обоите во бојата на Badel Pelinkovac Orange. Сѐ што треба да направите е внимателно да ја следите официјалната Facebook страна на Badel Pelinkovac Македонија и да бидете подготвени во секој момент да одговорите на неделниот предизвик.

Секоја недела носи посебен предизвик. Предизвикот може да биде објавен во било кој ден од неделата, во било кој час и во било која минута. Затоа предупредуваме: следете нѐ будно, бидете внимателни и подготвени да дадете брз и точен одговор 🙂

Правилата за учество се едноставни:

  1. Може да учествуваат сите фанови кои имаат над 18 години
  2. При учество секој фан има право само на еден обид за одговор. Доколу еден фан даде повеќе одговори, за валиден ќе се смета само првиот одговор. Затоа, бидете внимателни!
  3. Првите тројца фанови кои ќе дадат точен одговор на предизвикот добиваат награда.

Наградите се:

  • Прва награда: Badel Pelinkovac Orange + две Badel Pelinkovac чаши
  • Втора награда: Badel Pelinkovac капче и маица + 2 x мини Badel Pelinkovac
  • Трета награда: Badel Pelinkovac карти за бељот + мини Badel Pelinkovac

Звучат примамливо, нели? Затоа подгответе се, отворете очи, размислувајте брзо и одговарајте точно и внимателно!

Среќно! 🙂

2 thoughts on “(Македонски) Пролетни Badel Pelinkovac Orange предизвици!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

*