Badel 1862 at the Blogging and Twitter Awards!

Особена чест и задоволство ни претставува и официјално да ја најавиме нашата поддршка на Блогерските и Твитер награди во организација на Blogirame.mk!

Веќе некое време сме присутни во овие заедници, како со нашиот блог, така и со нашите твитер профили PelinkovacMK, VigorMK и Badel1862, кои беа навистина топло пречекани во македонската твитосфера. Оваа година решивме да возвратиме за топлото добредојде и да ги поддржиме наградите онака како што знаеме, со многу добра забава и супер изненадувања!

Се гледаме во Клуб Ресторан МКЦ на 4 декември 2013!

2 thoughts on “Badel 1862 at the Blogging and Twitter Awards!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

*