(Македонски) Фотографии од Vigor Barmen Cup 2013

Овогодинешниот Vigor Barmen Cup помина во фантастична атмосфера, спој на натпреварувачкиот дух на бармените и позитивната енергија на публиката! Велат дека сликите вредат илјада зборови, па затоа погледнете:

Повеќе фотографии на официјалната фејсбук страница на Vigor!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

*