(Македонски) Јуни во Бадел 1862 Скопје

Mесецов што изминува беше прилично возбудлив за нас. Паралелно со подготовките за летото кое претстои (а за кое ветуваме многу забави! :)), јуни го одбележаа два значајни настани за нас.

Прво, тоа беше Баделовата коктел забава на 2-рата маркетинг конференција на Капитал, која се одржа на 6 јуни и каде нашата соработка со Капитал доби нови димензии. Потоа, на 13 јуни се одржа традиционалната Баделова средба која ги собра на едно место сите наши најдобри партнери и соработници од целата земја и регионот.

Велат дека сликите се вредни илјада зборови, па овде споделуваме само неколку фотографии за да ја доловиме атмосферата на двата настани. Останатите фотографии може да ги најдете на нашата официјална Facebook страница.

Коктел забава на 2-ра маркетинг конференција

Повеќе слики на овој линк.

Tрадиционална Баделова средба 2013

Повеќе слики на овој линк.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

*