(Македонски) Пролетна забава со Vigor Vodka наградниот квиз

Од денес стартува награден Vigor vodka квиз на официјалната Facebook страна на Vigor Vodka Македонија.

Квизот е отворен за сите фанови на Vigor Vodka Македонија. Оној фан кој ќе одговори најбрзо и ќе ги има сите точни одговори, ќе добие вкусни Vigor Vodka награди, кои ќе ги направат пролетните забави повесели и побогати.  Квизот ќе трае до 30.04.2013 кога ќе бидат прогласени добитниците.

Наградите се:

  • Прва награда: 1 x Vigor Vodka Classic 1l, 1x Vigor Vodka New Generation 1l, маица, послужавник, престилка, пенкала, привезоци
  • Втора награда:  1 x Vigor Vodka Classic 1l, престилка, послужавник, пенкала, привезоци
  • Трета награда: 5 x мини Vigor Vodka Classic 0,1 l, престилка, пенкала, привезоци

Прашањата се лесни, едноставни, се однесуваат на квалитетот и вкусот на Vigor Vodka, а одговорите на сите нив се достапни низ самата Facebook страна на Vigor Vodka.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

*