(Македонски) Бадел пијалоци во тетрапак издание

Пијалоци на Badel 1862 сега доаѓаат во тетрапак издание! Не, само се шегуваме! 🙂 Си поигравме со три наши бренда и еве како би изгледале во тетрапак пакување. Којзнае, можеби некој ден… Што мислите за пакувањата?

1. Vigor Vodka

2. Badel Pelinkovac

3. Svarog

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

*