Ginger – Citrus

Совршен гасач на жед со фина рамнотежа на возбудливи зачини, стимулирачка киселост и овошна благост. Природните цитрусни овошја се комбинираат со вистински ѓумбиров корен. Освежувачки егзотичен, неверојатно пријатен и толку тренди!

Pago Ѓумбир – Лимон содржи „вистински“ ѓумбир од целиот корен што ја подобрува и и дава посебен карактер на цитрусната, освежувачка и хармонична комбинација на лимон и портокал. Атрактивниот светло-жолт изглед во комбинација со зачинетиот и лут карактер на ѓумбирот возвишени со контрастот на топол, и освежувачки цитрусен и благ мирис, повикуваат на стимулација на сите сетила

> Nutrition Information (per 100ml) / Хранлива вредност

Energy

Protein

Carbohydrate

of which sugar

235 kJ/55 kcal

0,1 g

13,2 g

13,2 g

Fat

of which saturates

Fibre

Sodium

0.1 g

0.1 g

0.1 g

0.1 g

Vitamin C mg 15% од препорачаната дневна доза.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

*