(Македонски) Почеток на турнејата на Тони Зен како Сварог

Македонската хип-хоп ѕвезда Тони Зен ја започнува својата нова турнеја низ Македонија со концерт во летниот клуб-базен Хавана во Неготино.

Еден од најдобрите рап артисти на територијата на Македонија, па и пошироко, пред еден месец стана заштитно лице на нашата новата премиум водка „Svarog“, која беше претставена од по повод нашата 150-годишнина.

Концертите во најава ќе го носат името “Svarog = Тони Зен” при што ќе го симболизираат Тони Зен како олицетворение на Сварог, словенскиот бог на огнот и небото.

Сварог е првиот од сите старословенски божества и е претставен како јак, силен и моќен, но и по малку див и дрзок. Кој подобро би го овековечил најмоќниот и најстраствениот меѓу јуначките божества, ако не Тони Зен?

За време на концертите кои се планирани да се оддржат во неколку поголеми градови во земјата, посетителите ќе може да ја дегустираат оваа водка по промотивни цени. Следат и други изненадувања!

Повеќе за Svarog можете да прочитате на официјалниот веб-сајт: http://svarog.mk/

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

*