Cranberry

Брусница коктел Создаден од концентриран сок од брусница, аронија и лимонов сок, збогатен со Витамин Ц. Содржи мин. 30% овошје. > Nutrition Information (per 100ml) / Хранлива вредност Energy Protein Carbohydrate of which sugar 262kJ/61,7 kcal < 0.1 g 14,7 g 14.7 g Fat of which saturates Fibre Sodium <0.2g < 0.1 g < 0.1 […]

Apple

Сок од јаболко направен од концентриран сок од јаболко 100 % . Без додаден шеќер. Содржи природно создаден шеќер. > Nutrition Information (per 100ml) / Хранлива вредност Energy Protein Carbohydrate of which sugar 196 kJ/46.8 kcal 0.1 g 11.0 g 10.5 g Fat of which saturates Fibre Sodium < 0.1 g 0.02 g 0.2 g […]

Blackcurrant Tea

Нектар од Рибизла Создадено од сок од Црна Рибизла Содржи мин. 30% овошје. > Nutrition Information (per 100ml) / Хранлива вредност Energy Protein Carbohydrate of which sugar 238.3 kJ/ 56.9 kcal 0.15 g 13.2 g 12.9 g Fat Fibre Sodium Vitamin C < 0.1 g 0.095 g 0.003 g 9 mg     15 % […]

Tropical Multivitamin Juice

Тропски мултивитамински коктел Содржи 12 овошја -100% мултиовошен сок создаден од концентриран сок од овошје и пулпа збогатен со 9 витамини и провитамин А. Без додаден шеќер. Содржи природно создаден шеќер. > Nutrition Information (per 100ml) / Хранлива вредност Energy Protein Carbohydrate of which sugar Fat of which saturates Fibre Sodium 202 kJ/48 kcal 0.4 […]

Pear

Круша Нектар Создаден од круша пире Содржи мин. 50% овошје > Nutrition Information (per 100ml) / Хранлива вредност Energy Protein Carbohydrate of which sugar 255 kJ/60.8 kcal 0.21 g 14.7 g 14.1 g Fat of which saturates Fiber Sodium < 0.1 g 0 g 1.5 g 1.6 mg *= 15% процент од препорачаната дневна доза […]

Peach

Праска Нектар Создаден од праска пире Содржи мин. 50% овошје > Nutrition Information (per 100ml) Energy 251,8 kJ/59,2 kcal Fat < 0.1 g Protein 0.37 g of which saturates 0 g Carbohydrate 14.2 g Fibre 0.9 g of which sugar 14.1 Sodium 2.1 mg *= 15% процент од препорачаната дневна доза (RDA)

Apricot

Нектар од Кајсија Создадено од пире од кајсија Содржи мин. 40 % овошје > Nutrition Information (per 100ml) / Хранлива вредност Energy Protein Carbohydrate of which sugar 264,2 kJ /62,2 kcal 0.29 g 14.8 g 14.7 g Fat of which saturates Sodium Fiber < 0.1 g < 0.1 g 1 mg 0.7 g *= 15% […]

Pineapple

Ананас сок направен од концентриран сок од ананас 100% сок. Без додаден шеќер. Содржи природно создаден шеќер. > Nutrition Information (per 100ml) / Хранлива вредност Energy Protein Carbohydrate of which sugar 218 kJ/52 kcal 0.5 g 11.0 g 11.0 g Fat of which saturates Fibre Sodium Vitamin C 0.1 g < 0.1 g 0.5 g […]

Lemon Lime

Лимон Лимета мултиовошен сок направен од концентриран овошен сок и пулпа . Содржи мин. 40 % овошје Збогатен со Витамин Ц. > Nutrition Information (per 100ml) / Хранлива вредност Energy Protein Carbohydrate of which sugar 232 kJ/ 54,5 kcal 0,1 g 12,6 g 12,6 g Fat of which saturates Fibre Sodium Vitamin C < 0,1 […]

Champagne-Robby Bubble

Безалкохолен детски пенлив пијалок со вкус на овошје. Robby Bubble, пенлив пијалок со вкус на овошје, секогаш присутен на детските роденденски забави. Овој безалкохолен пенлив пијалок збогатен со овошна арома, со самиот изглед на шишето и колоритната амбалажа ја привлекува младата публика. Понудени вкусови се: јагода, праска и тропик. Идеална температура за послужување е 8 […]