Badel is conquering the Chinese market

Преку формирање заедничка компанија со кинеската Таде холдинг груп, хрватски Бадел планира да го освои кинескиот пазар со своите вина и жестоки алкохолни пијалаци.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

*