Superbrands

За грижата и континуираното следење на квалитетот на работењето, производите и услугите на Бадел 1862 АД Скопје потврда е и овогодинешното признание со знакот Superbrands Macedonian Choice 2011.

Оваа година Бадел 1862 АД Скопје ја доби лиценцата за употреба на знакот Superbrands 2011 Macedonian Choice, што само по себе е потврда за реализираните напори за врвен квалитет и понуда на најдоброто за нашите потрошувачи.

Врати се горе

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

*