НАССР

Следењето на високите стандарди и воведувањето на ХАЦЦП системот е основен стандард на нашето секојдневно делување, поткрепен со сертификат од DET NORSKE VERITAS ADRIATICA 1864 D.O.O. Zagreb.

Cert.No. 74511 – 2011- HACCP – HRV – DNV,

во согласност со кодекс

CAC/RCP 1 – 1969, REV.4 (2003)

Оваа година Badel 1862 навршува 12 години од воведувањето на системот за управување со квалитет, според ИСО-9oo1 првиот систем за сертификација. Одговорностa во работењето се потврдува преку ориентацијата кон осигурување на безбедноста на потрошувачите и здравствена безбедност на производот. Преку имплементација на концептот на HACCP и постојан надзор на параметрите за квалитет во однос на дефинираните барања, спецификации, законските прописи и акти во своите лаборатории, имплементацијата на самоконтрола во процесот на производство, се постигнува стандардизација на условите за интегриран систем за управување.

Врати се горе

3 thoughts on “НАССР

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

*