Vodka Cocktail

Вигор коктел водките се линија на овошна водка, односно специјален ликер на база на водка, со намалена алкохолна јачина (од 15% до 27% волумен/алкохол). Наменети се за новите генерации и за сите оние кои сакаат да бидат дел од новата култура, како и за оние кои го сакаат мирисот и вкусот на овошјето во пијалок со помала содржина на алкохол. Коктел водките се карактеризираат со интензивен овошен вкус и соодветна боја. Во палетата се наоѓаат следните вкусови: ЛИМЕТА, ТАНГЕРИНА, ЕГЗОТИК, ЗЕЛЕНО ЈАБОЛКО, БОРОВНИЦА, ПРАСКА и МАЛИНА. Водките се конзумираат добро разладени и се идеални за топлите летни денови. Можат да се пијат чисти и како дел од некој летен коктел, или како додаток на овошна салата и како прелив за сладолед и колачи.

2 thoughts on “Vodka Cocktail

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

*