Vodka Prestige

Stock компанијата го слави враќањето во Полска со лансирањето на нова чиста водка.
Шток повторно произведува во Полска, по 70-годишно отсуство, и за да го одбележиме овој настан, ние гордо ви ја претставуваме новата луксузна премиум водка – Stock Prestige.
Процесот на дестилација од 6 етапи, со дополнително ладно филтрирање, резултира со висококвалитетна водка со исклучително софистициран вкус. Суровините употребени за Stock Prestige, подлежат на внимателна селекција и мултиетапен процес на контрола.
Stock Prestige е резултат на комбинирање на 120-годишно искуство во произведување на алкохолни пијалоци со врвен квалитет со најновите технолошки достигнувања.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

*